Subscribe to our newletter

Your name:


Email:


HTML emails?


Are you subscribed already and wishes to unsubscribe or edit your profile, click here.

Bent u geïnteresseerd in de ECC?

Er zijn allerlei manieren waarop u geïnteresseerd kunt zijn in het ECC, of u nu een werknemer, een werkgever, een trainer, een onderwijsinstelling of een verlener van attesten bent.

 

Als individuele werknemer ...

 

bent u misschien geïnteresseerd in het ECC als een manier om te laten zien wat u reeds weet over het werk in de zorgsector, of u wenst te weten hoe u moet studeren om het certificaat te verkrijgen dat u kan helpen thuis of in een ander land werk te vinden.

 

 

Als werkgever ...

 

bent u misschien op zoek naar werknemers die het ECC al bezitten zodat u op de hoogte bent van hun kennis van de zorgsector, of u kunt het ECC-examen gebruiken om kennis en attitude tijdens het selectieproces te testen, of u kunt de training in uw organisatie aan nieuwe werknemers aanbieden.

 

Als trainer of onderwijsinstelling ...

 

kunt u het ECC aanbieden daar werknemers het nuttig zullen vinden dit certificaat te bezitten. U kunt dit zorgkundeattest in uw huidige opleidingen (zonder kosten) opnemen en hierdoor uw leerlingen een extra onderscheiding aanbieden. Tegelijkertijd toont u aan dat uw lessen betrekking hebben op de essentiële kennis die alle werknemers nodig heben. U wilt misschien dat uw training(en) als “ECC Compliant” goedgekeurd worden om uw marketing inspanningen te versterken.

 

Als regelgever ...


bent u altijd op zoek naar manieren om de kwaliteit van een dienst te controleren, en dit betekent steeds achterhalen hoe goed het personeel opgeleid is. Het ECC zal een indicator zijn dat de individuele medewerker de basiskennis heeft nodig om veilig in de sector te werken. U kunt suggereren dat een groep van ongeschoolde personeelsleden het ECC-examen bijwoont (het is gratis op dit moment!), als een manier om hun kennis te demonstreren.

 

Developed by Reea | Built using Typo3